Tüm zamanlar UTC + 3 saat




Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
  Yazıcı görüntüsü

KUDURİYE DUASI nedir bilen varmı
Yazar Mesaj
UNREAD_POSTTarih: 18 Ekm 2011 16:33 
Çevrimdışı

Kayıt: 13 May 2009 16:57
İleti: 15
istek ve murad için kuduriye duası diye bir dua buldum nette. ilkkez duydum böyle bir dua. hatta bazı tarifleri var birisinin sevgisini kazanmak için farklı şekillerde yapılır diye. bu duamı büyü mü bilgisi olan varmı acaba.
Bismillahirrahmanirrahim

Allahüme ya Alimü ya azimü ya Rahmanü ya Rahimü ya Kadduru ente rabbi ve ilmike hasbi feni`mer rabbü rabbi ve ni`mel hasbü hasbi tensuru men teşaü ve inneke entel azizür rahimi,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve es`elükel azameti fil harekatı vessekanati vel kelimati vel iradati vel`hatarati minneş şeküri kane vezzununi vel evhami zülzilü zilzalen şediden,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve iz yekulül münafikune vellezine fi kulubihim meradün ma vaedenellahü ve resuluhu illa gururen,
ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru veftah lena feinneke hayrul fatihin vağfir lena feinneke hayrul ğafirine.Verhamna feinneke hayrur rahmine.Sebbitna vensurna ve sehhir lena haza emri ve sahharel bahreyni li musa ve
sahharatil cibalü vel hadidi li davüder rihı vel cinni vel insi li süleymani ve sehharetis sekaleyni Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi ve sellem .Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve sehhır lena küllün fil bahri hüve leke fil ardi vessemai vel mülki vel meleküti külle şey in bimakesebet bi hakkı kaf ha ya ayn sad
Vensurna feinneke hayrun nasırine verzukna ve ente

hayrur razikıyn.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü ve heb lena rihan tayyiben kema hiye fi ilmıke venşur aleyna min hazaini rahmetike verhamna biha hamlil keramati meas selameti vel afiyeti fid dünya vel ahireti Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü Allahümme yessir lena umürena mear rahati likulübina ve eydina vesselameti ve kün lena haceten fi seferina ve halifete fi ehlina vatmün ala vücuhi a`daina vemsehühüm kulübün
Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü şahetil vücuhü lil`hayyil kayyümü.ve kad habe men hamele zulmen .Ta sin mim ha mim ayn sin kaf,meracel bahreyni yeltekıyani beynehüma berzehun la yebğıyani.Ha mim ,ha mim,ha mim, el emru ve caen nasru fe aleyna la yünsarun.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddur.Bismillahirrahmanirrahim.Ha mim,tenzilül kitabi minallahil azizil alim.Ğafirüz zenbi ve kabilit tevbi şedidil ıkabi.Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim
Bismillahirrahmanirrahim.Yühıbbunehüm kehubillahi.Vellezine amenü eşeddü hubben, lillahi velev yerallezine zalemü iz yerav nel, azabe ennel kuvvete lillahi cemian.Ve ennellahe şedidül azabi.Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve ashabihi ecmaine Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru.Ya Ekramel ekramine,ve ya erhamer rahimine.Velhamdülillahi rabbil alemin.Amin.


Sayfa başı
 Profile bak  
 

Re: KUDURİYE DUASI nedir bilen varmı
UNREAD_POSTTarih: 15 Kas 2011 14:44 
Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 May 2009 09:59
İleti: 112
S.A SEVGİLİ KARDEŞ BÖYLE BİR DUA KURANDA GEÇMEYİP YANLIZCA VEFK VE BÜYÜ İLE İLGİLİ KİTAPLARDA GEÇMEKTEDİR.BU YÜZDEN YAPILMASI BAZEN FAYDA BAZEN ZARAR GETİRİR EFENDİMİZ BÜYÜ İŞİNİ YASAKLAMIŞTIR AYRICA SEYYİD H. MEVLÜT BABADAN BİZZATİHİ İŞİTTİM "DERDİKİ ZİNAKARIN BİLE SON ANDA TEVBESİ KABUL OLUNABİLİR AMA SİHİR VE BÜYÜ İLE UĞRAŞANIN KABUL EDİLMEZ DİYE" İŞTE DUA İLE İLGİLİ YAZILANLAR.
Cuma günü sela vakti,gusul abdesti alıp 2 rekat namaz kıldıktan sonra kıbleye doğru oturup, 2 veye 4 kez sevdiği kimsenin niyetine okursa,canı gönülden kendine aşık eder.

Uzakta bulunan insanı,acele yanına getirmek isteyen,akarsu (dere) kenarına giderek,41 kere okuyup,Yarabbi bu suyun aktığı gibi filanın kalbi ve gönlü bana böyle aksın der ise,hakkında dua okunan kişi mutlaka niyet ve kast edilen yere gelir.

Issız bir mahalde mum üzerine okuyup yakarsa,sevdiği kimse onun için mumun ateşi gibi onun için yanar tutuşur,onun yanına gelir.

Yedi adet yaprak üzerine tenha ıssız bir yerde okuyarak,ateşe atarak yakılırsa ,sevilmesi istenen kişi,aşkından deli divane olur.

Bir erkeğin yada bir Kadının kısmeti bağlıysa bu dua yazılarak üzerinde taşımalı,tez vakitte kısmeti açılır,hayırlı talipleri çıkar,(arapçası yazılırsa)

_________________
Selam ve Dua ile Hoşçakalın


Sayfa başı
 Profile bak  
 

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat


Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir


Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  
cron